Nadívaná cibule

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
23 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané větší cibule uvaříme ve slané vodě do poloměkka, vyjmeme a necháme okapat. Seřízneme vršky a vhodným nástrojem opatrně vydlaběme vnitřní vrstvy, aby zůstal pevný vnější obal. Vydlabané vnitřky promícháme s nastrouhanými tvarůžky, vejcem, pepřem a solí a směsí naplníme duté cibule. Naskládáme do sádlem vymazaného pekáče, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.