Nadívaná cibule
45 min.
Ingredience
- 8kusůCibule
- 60gramůSádlo škvařené
- 200gramůTvarůžky olomoucké malé
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 6gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
23 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Oloupané větší cibule uvaříme ve slané vodě do poloměkka, vyjmeme a necháme okapat. Seřízneme vršky a vhodným nástrojem opatrně vydlaběme vnitřní vrstvy, aby zůstal pevný vnější obal. Vydlabané vnitřky promícháme s nastrouhanými tvarůžky, vejcem, pepřem a solí a směsí naplníme duté cibule. Naskládáme do sádlem vymazaného pekáče, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.