Nadívané kuře na víně

110 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
39 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté maso s 1 drobně nakrájenou cibulí, osolíme, okořeníme a vzniklou nádivkou kuře napěchujeme. Otvor zašijeme a kuře necháme chvíli uležet. Zatím na pekáči na másle osmahneme druhou cibuli nadrobno, na tento základ vložíme kuře a opečeme ze všech stran. Zalijeme polovinou vína a dáme péct do středně vyhřáté trouby na hodinu, průběžně poléváme zbytkem vína a výpekem. Nakonec přidáme plátky žampionů a dopečeme ještě 8 minut. Hotové kuře naporcujeme a podáváme se šťávou, obložené houbami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.