Nadívané žampiony
40 min.

Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 10kusůŽampiony čerstvé
- 5dekagramůSýr Niva (Rokfór)
- 2lžíceSýr Lučina - termizovaný
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej stolní
- 4plátkyDebrecínská pečeně
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
13 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Odstraníme nožičky ze žampionů a hlavičky oloupeme. Nožičky nakrájíme a na másle osmahneme. Přidáme nakrájenou debrecínku.
- 2Do misky dáme lučinu a smícháme s připravenou směsí, osolíme a opepříme.
- 3Hlavičky žampionů plníme směsí a dáváme do vymazaného pekáče. Pečeme 20 minut při teplotě 200 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.