Nádivka do krůty
40 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 20gramůMáslo čerstvé
- 10gramůŠalvěj čerstvá
- 80gramůStrouhanka
- 20gramůSádlo škvařené
- 60mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
761 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
42 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
13 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Vybereme čtyři velké cibule a pečeme je se slupkou nasucho v troubě asi 20 minut. Potom cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme posekanou cibuli, přidáme posekanou šalvěj a krátce podusíme. Pánev odstavíme, strouhanku namočíme v mléce a přidáme na pánev. Vše spolu dobře promícháme a do nádivky ještě zapracujeme trochu sádla. Vložíme do lednice uležet.
- 3Použijeme jako nádivku do drůbeže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.