Nádivka do krůty

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
761 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
42 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
13 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vybereme čtyři velké cibule a pečeme je se slupkou nasucho v troubě asi 20 minut. Potom cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme posekanou cibuli, přidáme posekanou šalvěj a krátce podusíme. Pánev odstavíme, strouhanku namočíme v mléce a přidáme na pánev. Vše spolu dobře promícháme a do nádivky ještě zapracujeme trochu sádla. Vložíme do lednice uležet.
  • 3
    Použijeme jako nádivku do drůbeže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.