Nádivka do pečené kachny
20 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1špetkaSůl
- 3kusyVejce slepičí
- 4kusyŽemle tuková
- 0,25litrMléko polotučné
- 1špetkaMuškátový květ
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1137 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
45 g
Sacharidy
134 g
Vláknina
543 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce metlou ušleháme do pěny, přilijeme mléko, tekuté máslo a přidáme sůl a koření.
- 2Žemle nakrájíme na kostky, polijeme je směsí a necháme ji za občasného míchání vsáknout.
- 3Nádivkou plníme břišní dutinu kachny a zašijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.