Nádivka masitá
20 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý celý
- 4kusySardelové řezy
- 1špetkaCitronová kůra
- 1kusJátra krůtí
- 50gramůSlanina vepřová
- 300gramůTelecí plec
- 5lžicStrouhanka
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
29 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
343 mg
Cukr
851 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné maso nakrájíme, umeleme, játra rozsekáme na drobno, slaninu rozkrájíme na kostičky.
- 2Vykostěné sardele usekáme a utřeme s máslem a žloutky. Pro lehčí tření přidáme 1,5 lžíce strouhané housky. Přidáme namleté maso, játra, slaninu a okořeníme. Na závěr lehce vmícháme tuhý sníh a strouhanou žemli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.