Nádivka s krůtím masem
50 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí prsa
- 1kusCibule
- 1lžičkaKmín římský
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaProvensálské koření
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaZázvor mletý
- 1lžičkaBazalka sušená
- 6kusůVejce slepičí
- 2lžíceMaizena - kukuřičný škrob
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krůtí plátky smícháme s cibulí nakrájenou na tenké plátky, s kořením, solí a pepřem. Do směsi zapracujeme vejce a přidáme škrob. Vše promícháme.
- 2Směs dáme do vhodné zapékací mísy nebo do formy na chlebíček. Nádobu vložíme do vodní lázně a nádivku pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.