Nádivka s panádou a máslem

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
3085 kcal
Bílkoviny
139 g
Tuky
229 g
Sacharidy
114 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V horké vodě rozpustíme 50 gramů másla, osolíme, vmícháme mouku a necháme vychladnout. Vznikne nám panáda.
  • 2
    Do mísy vložíme mleté telecí maso, přidáme vychladlou panádu, vejce, žloutky, máslo, špetku strouhaného muškátového oříšku, osolíme a opepříme. Dobře těsto propracujeme do hladké konzistence.
  • 3
    Nádivka je vhodná na knedlíčky do polévek i omáček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.