Nádivka z drůbeže, telecího a vepřového masa
30 min.
Ingredience
- 100gramůTelecí kýta
- 100gramůVepřové maso libové
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůNové koření mleté
- 100mililitrůMartell cognac
- 2kusyVejce slepičí
- 250gramůDrůbeží maso
- 200gramůSlanina vepřová
- 10gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
35 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
601 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Drůbeží, vepřové a telecí maso spolu se slaninou umeleme na masovém strojku. Do směsi mletého masa vmícháme vejce, osolíme, opepříme a přidáme mleté nové koření. Nakonec ochutíme koňakem.
- 2Jako obměnu můžeme díl drůbežího masa nahradit masem ze zvěřiny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.