Nádivka z telecího a vepřového masa
30 min.
Ingredience
- 250gramůVepřové maso libové
- 250gramůTelecí kýta
- 50mililitrůMartell cognac
- 10gramůPepř černý mletý
- 80gramůSůl
- 500gramůSlanina vepřová
- 10gramůNové koření mleté
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
586 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
48 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
802 mg
Cukr
149 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové, telecí maso a slaninu umeleme spolu na masovém strojku. Do mleté směsi přimícháme 2 vejce, sůl, pepř a mleté nové koření. Nakonec ještě ochutíme koňakem.
- 2Tuto nádivku můžeme také upéct jako paštiku, když k ní přidáme trochu mouky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.