Nádivka z telecího masa
30 min.
Ingredience
- 500gramůTelecí plec
- 150gramůSmetana 12% (konzumní)
- 10gramůSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyVaječný bílek slepičí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
824 kcal
Bílkoviny
117 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
80 mg
Cukr
852 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso zbavíme šlach, nakrájíme na kousky a umeleme.
- 2Žloutky oddělíme od bílků a maso s ostatními přísadami ještě jednou umeleme. Vše osolíme, opepříme a prolisujeme přes síto. Získáme tak jemnou, kompaktní hmotu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.