Nadýchaný květák

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák rozebereme na růžičky a uvaříme ve vodě se špetkou soli do měkka. Poté scedíme, necháme okapat a drobně posekáme. Cibuli nakrájíme na jemno, pažitku drobně pokrájíme.
  • 2
    Cibuli zpěníme na oleji, přidáme droždí, mícháme, dokud se nerozpustí a nezrůžoví.
  • 3
    Poté vmícháme květák, rozšlehaná vejce, vegetu, zbylou sůl a mícháme, dokud vejce neztuhnou.
  • 4
    Před podáváním posypeme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.