Nákyp s okouníkem mořským a rajčaty

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu opláchneme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Pokapeme citronovou šťávou. Troubu předehřejeme na 220 stupňů Celsia.
  • 2
    Rajčata omyjeme, odstraníme zbytky po stopkách a nakrájíme na kolečka. Bazalku opláchneme a dosucha otřepeme, lístky otrháme od stonků a nakrájíme na tenké proužky. Mozzarellu necháme okapat a nakrájíme na tenké plátky.
  • 3
    Do zapékací misky dáme rybu a rajčata, na ně rozdělíme mozzarellu, osolíme, opepříme, posypeme bazalkou a pokapeme olivovým olejem.
  • 4
    Nákyp pečeme v předehřáté troubě 20 minut, dokud se sýr neroztaví a nezhnědne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.