Nákyp z jáhel a pohanky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1778 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
57 g
Sacharidy
283 g
Vláknina
21 g
Cukr
111 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pohanku a jáhly dáme do sítka a třikrát spaříme horkou vodou.
  • 2
    Do vymazaného pekáče nasypeme pohanku a jáhly.
  • 3
    V mléce rozmícháme cukr, špetku soli a nalijeme na směs. Poklademe namočenými a okapanými švestkami a vločkami másla, které jsme namočili ve vodě.
  • 4
    Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.
  • 5
    Posypeme skořicovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.