Nákyp z kuřecího masa

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
556 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, za stálého míchání vlijeme vývar a pár minut povaříme a odstavíme. Do chladnoucí omáčky vmícháme smetanu se žloutky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Pečené kuřecí maso a šunku rozmixujeme a vmícháme do hotové omáčky. Přidáme nasekaný estragon, citronovou kůru a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Hmotou naplníme vymazanou zapékací mísu a pečeme ve středně vyhřáté troubě 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.