Nákyp ze pstruhů

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
734 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
32 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Očištěné a omyté pstruhy podusíme v osolené vodě doměkka, vykostíme a nakrájíme na kousky. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na části másla, přidáme kousky pstruhů a opečeme je. Rajčata krátce spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a nakrájíme na silnější kolečka. Všechy připravené suroviny urovnáme ve vrstvách do máslem vymazané nákypové formy, každou vrstvu osolíme a zakapeme worcesterem. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme zbylým máslem. Zapékáme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut. Můžeme podávat se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.