Neapolská omáčka s mletým masem a houbami
30 min.
Ingredience
- 250gramůHovězí maso mleté
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 250mililitrůHovězí vývar základní
- 1lžičkaCukr krupice
- 2lžíceKečup
- 100gramůHouby čerstvé
- 1kusCibule
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1V třílitrové nádobě rozehříváme máslo v mikrovlnné troubě při plném výkonu 1 minutu. Přidáme mleté hovězí maso, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a očištěné, na plátky nakrájené houby. Přiklopíme a vaříme při plném výkonu 8-9 minut.
- 2Potom přilijeme vývar, kečup, přidáme cukr a mletou papriku. Při plném výkonu vaříme ještě 10-12 minut.
- 3Po skončení vaření omáčku podle chuti osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.