Neapolské makarony

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla a přidáme mleté hovězí maso. Vařečkou maso stále promícháváme a oddělujeme jednotlivé hrudky, restujeme na prudkém ohni.
  • 2
    Máme-li maso rozdrobené, zmírníme oheň, podlijeme červeným vínem, přidáme oloupaná rajčata bez jadérek, osolíme, opepříme, pánev přiklopíme a dusíme 40 minut.
  • 3
    Na talíře upravíme vařené makarony, polijeme dušeným masem s rajčaty a posypeme oběma strouhanými sýry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.