Nejlepší šťouchané brambory

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
53 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájíme na kostky a ve vodě s 0,5 lžičkou soli a kmínem uvaříme doměkka.
  • 2
    Zelí trochu scedíme a překrájíme. Vařené uzené maso nakrájíme na kostičky. Cibule oloupeme a nakrájíme nadrobno.
  • 3
    Na lžíci sádla zpěníme jednu pokrájenou cibuli, vložíme zelí i s lákem, osolíme a dusíme doměkka.
  • 4
    Pokrájené uzené maso orestujeme na lžíci sádla.
  • 5
    Na lžíci sádla usmažíme druhou cibuli dozlatova.
  • 6
    Uvařené brambory scedíme a rozšťoucháme. Poté smícháme s dušeným zelím, uzeným masem, usmaženou cibulí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.