Německé bramborové knedlíky

35 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
875 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory rozšťoucháme dohladka. Vmícháme vejce, oba druhy mouky a kmín. Směs osolíme, opepříme a vypracujeme hladké těsto, které bude držet tvar.
  • 2
    Z těsta vytvarujeme 12 stejně velkých šišek. Vložíme je do hrnce s vroucí vodou a vaříme asi 15 minut, dokud nevyplavou na hladinu.
  • 3
    Knedlíky můžeme podávat jako přílohu ke guláši a masovým pokrmům s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.