Německý cibulový koláč

90 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1056 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
55 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zpracujeme těsto z mouky, soli, vejce, másla, přidáme droždí v mléce s cukrem.
  • 2
    Necháme těsto kynout.
  • 3
    Nakrájíme cibule a přidáme k osmahnuté slanině a za stálého míchání podusíme.
  • 4
    Ve smetaně rozšleháme vejce, osolíme a opepříme.
  • 5
    Vyválíme těsto na pečícím papíru a necháme dokynout.
  • 6
    Cibuli dáme na koláč, přelijeme smetanou s vejci a sypeme sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.