Netradiční kapr
90 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaKoření grilovací
- 2kilogramyKapr obecný
- 150gramůAnglická slanina
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
- 20gramůMáslo čerstvé
- 3lžíceHořčice
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1kusCitrony
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
707 mg
Postup přípravy
- 1Omytého kapra zbavíme šupin, osolíme a posypeme grilovacím kořením zevnitř i na povrchu, vnitřek vymažeme hořčicí. Okořeněného kapra plníme střídavě vrstvou slaniny, sýra, plátky papriky a cibule a kapsu zašijeme.
- 2Necháme den odležet.
- 3Před pečením poklademe kapra slaninou.
- 4Pečeme hodinu a podléváme.
- 5Nakonec poklademe plátky másla a pokapeme citronem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.