Nivový salát s řeřichou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
15 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
6 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve wok pánvi rozpálíme olej a osmažíme kostičky toastového chleba, necháme osušit na papírové utěrce.
  • 2
    Pánev znovu rozpálíme, vhodíme nakrájený česnek a jarní cibulku a smažíme, až se zelenina rozvoní. Potom přihodíme cuketu a papriky nakrájené na proužky, hrozinky a opékáme asi 3 minuty a odložíme.
  • 3
    Na pánvi prudce a krátce orestujeme řeřichu, rozložíme ji na talíř, na ni navršíme zeleninovou směs, kostičky chleba, posypeme rozdrobeným plesnivým sýrem. Pokapeme octem a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.