Noky se zelím a anglickou slaninou
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůBramborové noky
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250gramůZelí bílé - sterilizované
- 1špetkaSůl
- 240gramůAnglická slanina
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
37 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Noky uvaříme ve slané vodě, scedíme a necháme okapat.
- 2Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opékáme 3 minuty silnější proužky anglické slaniny a na drobno nakrájenou cibuli. Z bílého zelí vymačkáme přebytečnou šťávu a přidáme na pánev. Dusíme dalších 5 minut, pak nasypeme na pánev uvařené noky. Přidáme sůl, pepř a prohříváme ještě asi 5 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.