Noky se zelím a anglickou slaninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
441 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
37 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Noky uvaříme ve slané vodě, scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opékáme 3 minuty silnější proužky anglické slaniny a na drobno nakrájenou cibuli. Z bílého zelí vymačkáme přebytečnou šťávu a přidáme na pánev. Dusíme dalších 5 minut, pak nasypeme na pánev uvařené noky. Přidáme sůl, pepř a prohříváme ještě asi 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.