Noky z telecího masa

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
911 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso omyjeme, očistíme, rozkrájíme na menší kousky a dvakrát umeleme. Bude pak jemnější. Namleté maso osolíme, přimícháme vejce a žloutek a jemně nasekanou petrželovou nať. Vše řádně rozmícháme a necháme uležet 15 minut.
  • 2
    Mezitím na oheň postavíme zeleninový vývar a jakmile se začne vařit, házíme do něj ze směsi vykrájené lžičku nočky. Necháme je vařit 15 minut.
  • 3
    Jako příloha je vhodná dušená zelenina, brambory, bramborová kaše a saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.