Noky z uzených ryb

20 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
7 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
176 mg
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzeného jesetera najemno rozmixujeme spolu se zakysanou smetanou. Osolíme, opepříme, přidáme nasekaný kopr a lososový kaviár. Nakonec zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.
  • 2
    Lžičkami namočenými do studené vody vypichujeme ze směsi noky.
  • 3
    Můžeme podávat na salátových listech ochucených zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 7. 2017
Noky z uzených ryb
Vynikající 😁