Noky z uzených ryb
20 min.
Ingredience
- 250gramůJeseter uzený
- 50gramůZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceKopr čerstvý
- 50gramůLososový kaviár Keta
- 2lžíceSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
7 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
176 mg
Cukr
558 mg
Postup přípravy
- 1Uzeného jesetera najemno rozmixujeme spolu se zakysanou smetanou. Osolíme, opepříme, přidáme nasekaný kopr a lososový kaviár. Nakonec zlehka vmícháme ušlehanou smetanu.
- 2Lžičkami namočenými do studené vody vypichujeme ze směsi noky.
- 3Můžeme podávat na salátových listech ochucených zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 7. 2017
Noky z uzených ryb
Vynikající 😁