Nudle Hokkien s chřestem a hovězím masem

24 min.
Evropa

Ingredience

    • 450gramůNudle Hokkien
    • 500gramůHovězí kýta
    • 2stroužkyČesnek
    • 350gramůChřest bílý
    • 350gramůKukuřice cukrová nakládaná
    • 30mililitrůOmáčka ústřicová
    • 15mililitrůVíno rýžové čínské
    • 2060mililitrůVoda pitná
    • 1špetkaSůl
    • 60mililitrůOlej arašídový (podzemnicový)
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
679 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
33 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na tenké proužky, česnek oloupeme a pokrájíme na plátky. Chřest a kukuřičky krájíme na hrubší kusy.
  • 2
    Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme. Dvě třetiny oleje rozpálíme, osmažíme na něm maso, to poté vyjmeme a dáme stranou. Dolijeme zbytek oleje, přidáme česnek a smažíme 1 minutu, poté přidáme chřest a kukuřičky, smažíme 3 minuty. Přimícháme hovězí maso, ústřicovou omáčku, víno a 60 ml vody. Smažíme další 2 minuty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.