Nudle s jehněčím

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 150gramůNudle skleněné
    • 2lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
    • 450gramůJehněčí maso
    • 2stroužkyČesnek
    • 2kusyPórek
    • 3lžíceOmáčka sójová
    • 2,5decilitryVývar jehněčí
    • 0,5lžičkaChilli omáčka
    • 750mililitrůVoda pitná
    • 5gramůSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skleněné nudle vaříme v hrnci s osolenou vařící vodou cca 1 minutu. Scedíme je, propláchneme a necháme okapat. Dáme stranou na později.
  • 2
    Rozehřejeme olej v předehřátém woku, osmahneme pokrájené jehněčí maso, přidáme rozetřený česnek, pokrájený pórek a smažíme 2 minuty za stálého míchání. Přimícháme jehněčí vývar, chilli omáčku, sójovou omáčku a povaříme 4 minuty. Přidáme skleněné nudle a vaříme minutu. Hotový pokrm podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.