Nudle s kuřecím masem a garnáty
25 min.
Ingredience
- 40gramůŠpenát listový čerstvý
- 5mililitrůVíno rýžové čínské
- 5gramůZázvor celý
- 6gramůSůl
- 5mililitrůOmáčka sójová
- 50gramůKuřecí prsa
- 50gramůFilé z aljašské tresky
- 700gramůNudle rýžové
- 1,2litryVývar drůbeží
- 50gramůGarnát obecný
- 30mililitrůOlej sezamový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1108 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
149 g
Vláknina
3 g
Cukr
63 mg
Postup přípravy
- 1Rýžové víno, zázvor, sůl a sojovou omáčku smícháme v míse. Kuřecí maso, filety z tresky nakrájené na nudličky a garnáty naložíme do směsi a necháme 30 minut marinovat.
- 2Mezitím uvaříme nudle podle návodu, scedíme, necháme okapat a na pánvi orestujeme na sezamovém oleji spolu s nakrájenými listy špenátu. Hotové rozdělíme do jednotlivých misek.
- 3Kuřecí vývar přivedeme k varu a vhodíme do něj marinované maso. Necháme 2 minuty vařit, promícháme, dosolíme a rozlijeme do jednotlivých misek na nudle. Horké servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.