Nudle s rybím masem
55 min.
Ingredience
- 25gramůSůl
- 400gramůTěstoviny konzumní
- 4000mililitrůVoda pitná
- 200gramůLosos - filety
- 60gramůMušle slávky
- 100gramůKrevety tygří - loupané
- 200mililitrůVývar rybí
- 200mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 3gramyPepř černý mletý
- 30mililitrůDolin - Vermouth
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1gramEstragon
- 10gramůŘeřicha
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
26 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
230 mg
Cukr
485 mg
Postup přípravy
- 1Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny, ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily.
- 2Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat.
- 3Lososí filety nakrájíme na kostičky, maso z mušlí pokrájíme nahrubo, bylinky posekáme najemno.
- 4V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme maso z lososa, maso z mušlí, přidáme krevety, orestujeme, zalijeme rybím vývarem, smetanou, osolíme, opepříme, povaříme několik minut. Zakápneme vermutem, přimícháme posekaný estragon s řeřichou a odstavíme.
- 5Na talíře upravíme nudle a přelijeme rybí omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.