Nudlové čtverečky s čerstvým zelím

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
8 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
14 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí omyjeme, očistíme, jemně nakrouháme, řádně promícháme se solí, dáme do mísy a přikryjeme.
  • 2
    Cibulku nakrájíme najemno, na sádle usmažíme dozlatova, přidáme vymačkané zelí a dusíme je na mírném ohni bez podlévání 20 minut a opepříme.
  • 3
    Z přísad připravíme tužší těsto, vyválíme na plát 1 mm vysoký a necháme oschnout. Poté nakrájíme pruhy 4-5 cm široké a z nich proužky 1 cm široké a ty následně na čtverečky.
  • 4
    Nudlové čtverečky uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a smícháme se zelím. Podáváme jako samostatný pokrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.