Obalované kuře pečené v alobalu

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
49 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
143 mg
Cukr
413 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, omyté a osušené kuře naporcujeme. V misce smícháme hladkou mouku, bílky, strouhanku, sůl a trochu vody. Maso ve směsi obalíme a položíme na čtverce alobalu potřené olejem. Alobal dobře uzavřeme a balíčky položíme na plech. Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 20 minut, potom snížíme příkon tepla a ve středně vyhřáté troubě dopékáme ještě 15-20 minut. Chvíli před dopečením alobal rozevřeme, aby se maso opeklo. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo smažené hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.