Obalovaný celer
40 min.
Ingredience
- 200gramůCeler bulvový
- 10gramůMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 30mililitrůMléko polotučné
- 30gramůStrouhanka
- 30gramůOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Celer očistíme, omyjeme, vložíme do vroucí vody a vaříme, až je poloměkký. Poté ho necháme vychladnout. Vychladlý celer oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a osolíme. Plátky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s 30 ml mléka a strouhance.
- 2Plátky smažíme na rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.