Obalovaný kapr smažený

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
731 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
48 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
759 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, vložíme do mísy, zalijeme vínem a zakapeme citronovou šťávou. Pod fólií necháme půl hodiny marinovat, během marinování porce obracíme.
  • 2
    Poté porce vyjmeme, osolíme, opepříme a obalíme klasicky v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Porce smažíme na rozpáleném oleji na mírnějším plameni, aby se kapr dobře propekl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.