Obalovaný rybí řízek

41 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
985 kcal
Bílkoviny
83 g
Tuky
40 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve očistíme rybu, kterou naporcuje. Vzniklé řízky osolíme a odložíme stranou.
  • 2
    Připravíme tři mísy, do jedné nasypeme strouhanku, do druhé mouku a do třetí rozklepneme vejce, která jemně osolíme a rozšleháme.
  • 3
    Připravené řízky obalíme v mouce, následně ve vajíčku, nakonec ve strouhance.
  • 4
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a řízky smažíme z každé strany zhruba 8 minut. Necháme na ubrousku okapat a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.