Obložená vejce

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
33 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
739 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí vody v kastrůlku opatrně klademe vejce, která 10 minut povaříme natvrdo. Poté je scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Oloupeme, překrojíme na půlky.
  • 2
    Na střed dezertních talířků rozdělíme vlašský salát, na povrch salátu položíme kolečko papriky, do středu papriky umístíme půlku vejce. Přes vejce nalijeme majonézu, posypeme sladkou paprikou, pepřem a ozdobíme drobně nasekanou petrželovou natí, podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.