Obložená vejce v hlávkovém salátu

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
33 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
312 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce opatrně vložíme do vroucí vody v kastrůlku, povaříme 10 minut natvrdo, scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a překrojíme na půlky.
  • 2
    Na dezertní talířky poklademe listy hlávkového salátu, na něj rozdělíme vlašský salát. Do středu salátu položíme polovinu vařeného vejce, každou půlku posypeme špetkou kari koření a přelijeme majonézou. Povrch ozdobíme lístky petrželové natě, podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.