Obložený chléb se pstruhem a řeřichovou pomazánkou
20 min.
Ingredience
- 4kusyVejce křepelčí
- 50gramůŘeřicha
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůPstruh
- 350gramůChléb konzumní
- 4lžíceMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
18 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
102 mg
Cukr
243 mg
Postup přípravy
- 1Uvaříme ve vodě natvrdo křepelčí vajíčka, necháme je vychladnout. Mezitím nahrubo nasekáme řeřichu. Tvrdé stonky odstraníme a vyhodíme, použijeme pouze listy. Sekanou řeřichu smícháme s citronovou šťávou a majonézou.
- 2Krajíc chleba namažeme řeřichovou pomazánkou, rozložíme na ní kousky uzeného pstruha a ozdobíme plátkem křepelčího vajíčka. Osolíme, opepříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.