Oháňka na víně

255 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1110 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na 3 cm velké kousky, smícháme s pokrájenou cibulí a mrkví. Přidáme svazek bylin, vše zalijeme vínem a necháme zakryté fólií marinovat přes noc.
  • 2
    30 ml oleje rozpálíme na pánvi a osmahneme na něm zeleninu z marinády. Maso osmažíme dozlatova na zbytku oleje, přidáme ke smažené zelenině, přisypeme mouku a za stálého míchání smažíme 5 minut.
  • 3
    Z marinády vyjmeme bylinky, uvedeme ji k varu, necháme povařit 30 minut a přilijeme k masu a zelenině. Přidáme bylinky, vývar, sůl a pepř a zakryté dusíme 180 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.