Okoun grilovaný

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
5 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
879 mg
Cukr
240 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu vykucháme, odstraníme šupiny, omyjeme a necháme oschnout. Povrch ryby potřeme citronovou šťávou, osolíme i zevnitř, lehce opepříme a vložíme do alobalové grilovací misky. Položíme na středně rozpálený gril a pečeme z každé strany přibližně 7 až 8 minut. Rybu otočíme pokud možno pouze jednou, aby se nerozpadla.
  • 2
    Křen očistíme, nastrouháme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Rybu servírujeme vcelku na oválném talíři a doplníme okyseleným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.