Okoun na kmíně

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1085 kcal
Bílkoviny
192 g
Tuky
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okouny spaříme horkou vodou a stáhneme kůži. Osolíme je, okmínujeme a poprášíme moukou.
  • 2
    Ryby zvolna opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách dorůžova a přendáme je na nahřátý talíř.
  • 3
    Vypečenou šťávu zalijeme vodou (nebo vývarem), přidáme jemně nakrájený pórek a povaříme.
  • 4
    Okouny na talíři přelijeme šťávou, pokapeme citronem a posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.