Okoun pečený s ořechy

40 min.
Rakousko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
41 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
326 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okouna zbavíme šupin, vykucháme, omyjeme a naporcujeme. Stáhneme kůži a rybu marinujeme v citronové šťávě a soli.
  • 2
    Jednotlivé porce obalíme v mouce a na rozpáleném oleji je po obou stranách pečeme dozlatova. Hotové okouny rozložíme na předehřátou mísu.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme kousek másla, opražíme na něm nasekané ořechy a petrželku a vše nalijeme na okouny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.