Okoun s pórkovou omáčkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
11 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby vykucháme, vyřežeme z nich plátky a ty lehce osolíme a opepříme. Povaříme je asi 5 minut v páře.
  • 2
    Pórky jemně pokrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájený pórek, sůl a pepř a smažíme pórek 20 minut, pak ho zalijeme brandy, necháme ho vyvařit a pórky propasírujeme sítem.
  • 3
    Přemístíme horkou pórkovou omáčku na servírovací mísu, navrch rozložíme rybí plátky a hotový pokrm podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.