Okoun v pivním těstíčku

25 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
886 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
59 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
403 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mouku, sůl, pivo, olej, žloutky a pepř do hladkého těsta, které necháme hodinu uležet v teple. Těsně před použitím do něj vmícháme tuhý sníh z bílků.
  • 2
    Plátky z okouna nasolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a postupně namáčíme do těstíčka. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova a podáváme ozdobené kolečkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.