Okouník na jehle
32 min.
Ingredience
- 600gramůOkouník mořský
- 200gramůAnglická slanina
- 2kusyCuketa
- 12kusůRajčata
- 12kusůKrevety tygří - loupané
- 4lžíceOlej olivový
- 2lžičkyOcet vinný
- 2lžičkyWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžíceProvensálské koření
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Mořského okouníka omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky, které zabalíme do plátků slaniny. Cuketu očistíme, omyjeme a nakrájíme na plátky.
- 2Rajčata omyjeme. Kostky rybího masa, cuketu, krevety a cherry rajčata střídavě napichujeme na grilovací jehly.
- 3Olej smícháme s octem, worcesterskou omáčkou, bylinkami, solí a pepřem a rybí jehly tím potřeme. Opékáme na grilu 6 minut z každé strany. Během opékání několikrát jehly obracíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.