Okurka plněná koprovým sýrem
20 min.
Ingredience
- 2lžíceMléko polotučné
- 1lžičkaKopr čerstvý
- 125gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 100gramůSýr smetanový tavený 45%
- 0,5kusOkurka salátová
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
24 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
347 mg
Cukr
835 mg
Postup přípravy
- 1V misce vymícháme máslo do pěny, přidáme rozetřený sýr, kopr a sůl. Vše prošleháme a přidáme 2 lžíce mléka.
- 2Salátovou okurku omyjeme a nakrájíme na 2cm vysoké a hodně šikmé pláty. Lžičkou odstraníme kousek dužiny a vytvoříme tak dolíček.
- 3Vyšlehaný sýr s koprem stříkáme sáčkem na připravené okurky a nakonec ozdobíme sekanou petrželovou natí.
- 4Podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 17. 4. 2017
Okurka plněná koprovým sýrem
Výborný tip 😍