Okurka plněná krémovým sýrem s krevetami
40 min.
Ingredience
- 300gramůKrevety tygří - loupané
- 1lžíceCitronová šťáva
- 200gramůSýr krémový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceVíno bílé
- 300gramůOkurka salátová
- 1hrstKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
464 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krevety uvaříme, nakrájíme na větší kostky a pokapeme citronovou šťávou.
- 2Opraný kopr osušíme, nasekáme na jemno a prolijeme bílým vínem.
- 3Sýr vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme krevety a zamícháme.
- 4Omytou okurku osušíme, rozkrojíme podélně a dvakrát napříč, odstraníme jádra.
- 5Okurky naplníme krevetovou směsí, ozdobíme koprem a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.