Okurka plněná krémovým sýrem s krevetami

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
464 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety uvaříme, nakrájíme na větší kostky a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Opraný kopr osušíme, nasekáme na jemno a prolijeme bílým vínem.
  • 3
    Sýr vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme krevety a zamícháme.
  • 4
    Omytou okurku osušíme, rozkrojíme podélně a dvakrát napříč, odstraníme jádra.
  • 5
    Okurky naplníme krevetovou směsí, ozdobíme koprem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.