Okurka plněná tuňákem
20 min.
Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 4lžičkyMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 120gramůTuňák ve vlastní šťávě
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
479 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
33 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Salátovou okurku omyjeme a případně oloupeme. Rozpůlíme ji a každou polovinu ještě podélně rozkrojíme. Střed vydlabeme tak, aby dužina nebyla tenčí než 1cm.
- 2Tuňáka vyklopíme z konzervy, nadrtíme vidličkou a smícháme s majonézou. Osolíme a opepříme podle chuti.
- 3Směsí naplníme připravenou okurku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.