Okurka s pěnou ze žervé
25 min.
Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 1kusPaprika červená
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 2špetkySůl
- 120gramůŽervé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytou a osušenou okurku podélně rozkrojíme na poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou a okurku osolíme.
- 2Žervé smícháme s jemně nakrájenou cibulí a paprikou, přidáme mletou papriku, sůl a pepř.
- 3Směsí naplníme připravené půlky okurek, spojíme je do původního tvaru a dáme vychladit.
- 4Před podáváním nakrájíme okurku na kolečka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.