Okurka s pěnou ze žervé

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou a osušenou okurku podélně rozkrojíme na poloviny. Vnitřek vydlabeme lžičkou a okurku osolíme.
  • 2
    Žervé smícháme s jemně nakrájenou cibulí a paprikou, přidáme mletou papriku, sůl a pepř.
  • 3
    Směsí naplníme připravené půlky okurek, spojíme je do původního tvaru a dáme vychladit.
  • 4
    Před podáváním nakrájíme okurku na kolečka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.