Okurková omáčka s ledvinkami
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 300mililitrůVoda pitná
- 60gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceOlej stolní
- 500gramůHovězí ledviny
- 100gramůOkurky nakládané
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Osmahneme si na oleji oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme mouku a vytvoříme jíšku.
- 2Rozmícháme ji s vodou a povaříme.
- 3Vložíme nakrájenou okurku, smetanu a dochutíme.
- 4V druhém kastrolu povaříme 15 minut v troše vody ledvinky.
- 5Poté je scedíme a přidáme do omáčky.
- 62 minuty společně povaříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.